lørdag 29. januar 2011

Utfordring hos Scraphaugen

Designteamet til Scraphaugen fikk i utfordring å la seg inspirere av Scraphaugen sin logo. Dette ble mitt bidrag, som også ligger inne på galleriet til Scraphaugen. (Trykk på fanen "Galleri")

Snart Valentinesday.

Inne i Scraphaugen sin blogg ligger det en fin artikkel om Morsdag og valentinesday. Her er det flotte idèer til noe du kan lage, enten til din mor eller til noen andre kjære. Jeg har bidratt med et veskekort denne gangen. Jeg hadde planer om å få laget en mal, men den jeg fant på StampARTic var veldig fin å jobbe etter, så jeg linker til den i stedet.



søndag 23. januar 2011

Steampunk.

En forholdsvis ny stil innen scrappeverden er seampunk. Jeg fikk lyst til å prøve meg på den, men er ikke helt sikker på om det ble slik jeg tenkte. Det var vanskelig!!

Noen av holdepunktene til stilen er:
* Vintage kombinert med mekaniske saker og duppedingser.
* Med rot i viktoriansk miljø, men blitt utvida til å gjelde alle tidsaldre.
* Mye metallpynt og stæssj. Så som: tannhjul, nøkler, låser, klokkedeler, messingknapper, o.l
* Stempeltrykk/bilder av f.eks. luftballonger, dampmaskiner, luftskip, kikkerter, flosshatter, korsett,
   Leonardo da Vinci m.m
* Mye maling, Gesso i varierende farger, mesh og lag på lag.

Tim Holtz, 7gypsies og Graphic 45 er alle noen innen scrappeutstyr som har produkter som passer til steampunk-stilen.

fredag 21. januar 2011

Tid for studier???

I dag var planene ganske store om at jeg skulle starte med studiene, og lesing til å kunne skrive oppgave. Men,.... når jeg komm heim fra jobb så var lysta forsvunnet! Det ble til at jeg koste meg med det nye bladet til Magnolia i stedet. Der var det jammen meg mye fint. :D

Ettersom studiene ble lagt bort, tenkte jeg at jeg kunne vise fram notatboka jeg har. Den ordna jeg da jeg starta opp med norsk 2, og den ble mye finere enn ei vanlig kladdebok. Syns jeg selv.

Jeg kjøpte ei notatbok med lomme foran, så laga jeg min egen framside.




Nå har jeg endelig lært meg å lage duse rammer rundt bildene jeg legger ut i bloggen, og det er takket være en dame ved navn Kristine Moldenhauer Biseth. I bloggen hennes er det fine trinn for trinnforklaringer og mange fine og snedige tips til å bruke Photoshop. Tusen hjertelig takk!!

mandag 17. januar 2011

Sjekk dette!!


Scraphaugen starter snart sin vinterscrapp, og premien er en Epic 6!!! Helt rått. Jeg hadde ikke klart meg uten denne maskina, og jeg håper den kan friste deg til å delta i cupen. Påmeldingsfrist er 10. februar, og oppstart er 14. februar. Jeg har meldt meg på, og det håper jeg det er mange fler som gjør. Dette blir gøy!! Mer om cupen kan du lese på bloggen til Scraphaugen, og påmelding skjer i forumet, under fanen Vinte cupen 2011
Epic 6, den nyeste stansemaskina fra Quickutz. Stanseplata er 6" X 12", og det finns mange forskjellige dies å få kjøpt. Nydelige border, figurdies, alfabeter og mye mer. Ann Therese har mange fine dies til salgs i butikken, og nå er det salg på de!!!

På denne Lo'en har jeg trykt ut bilene og tittelen
ved hjelp av dies.
        Her der det tittel, sommerfugl og strå som er trykt
 ut ved hjelp av Epic 6.
                   
   

fredag 14. januar 2011

1. papirverksted 2011. :)

I kveld var jeg på papirverksted hos Scraphaugen. Butikken er i ferd med å bli omorganisert, og det har blitt flott der vi bruker å sitte når vi scrapper. Jeg tror nok butikken blir knall når den blir helt ferdig.

Det ble ikke så langt verksted for min del, men jeg rakk å lage en LO av min yngste sønn, Noah.


Her har jeg brukt hvit kartong, Bazzill, to forskjellige mønsterark fra Magnolia og sølvfoliert kartong. Blomster fra Prima og bling. Alfabet og swirl er fra Quickutz. Nyeste swirl og Fiesta alfabet.

mandag 10. januar 2011

Litt stillstans om dagen

De siste dagene har vært rolige. Plages med vondt i ørene, og ingen ting hjelper. I tillegg er jeg nettopp ferdig med en lei runde med øyekatarr. Heldigvis har jeg en snill samboer som ordner opp med gutta, slik at jeg kan slappe av. Ettersom jeg ikke får gjort så mye, har jeg laga meg ei ønskeliste på noen scrappesaker jeg har lyst til å kjøpe meg. Punchere står høyt på lista. :) Jeg må nok høre med AnnTherese om hun kan skaffe disse. Kjekt å ha når jeg skal lage kort og diverse andre papirprodukter.

mandag 3. januar 2011

Litt nattarbeid

Har nettopp bestemt meg for at nå er det leggetid, og jeg har pakka bort alle papirer jeg har jobba med i dag. Har gjort forsøk på å komme litt mer ajour i forhold til jobben, men det mangler fortsatt en del. Får jobbe videre i morgen.

Stakk bare innom for å legge ut en LO som jeg laga til en utfordring på Scrapphaugen. Noen dager sida jeg la den ut der, så nå er det vel på tide å få den hit også. Håper dere liker den. :D God natt!